بابانوئل شب یلدا بسازید:

درودی همگانی دارم خدمت همه,
به به ،به به ؛یلدا و هندوونه های شب یلدا,
با این پست میخوام بهتون یاد بدم هندوانه های یلدا را به شکل بابانوئل تزیین کنید.
مواد لازم:
یک عدد هندوانه ی متوسط و یک ظرف که ته هندوانه را در خود به شکل کیپ, جا دهد. تا بشود هندوانه را به جای پایه در خودش نگه بدارد: تکه های کاغذ و سوزن ته گرد برای دراوردن قالب دهان و بینی.
چند عدد خلال دندان جهت نگه داشتن زبان و گوش بابانوئل و برای نقش دندان های آن:
چند تکه پوست نارنگی تازه برای گوش و زبان بابانوئلمان:
یک عدد هویج برای بینی بابانوئل:
دو عدد دکمه ی هم رنگ و ریز که با سوزن ته گرد در جای چشم بشود آنها را استفاده نمود.
مقداری پنبه برای ریش های سپید رنگ بابانوئل و چسب برای چسباندن ریش و سبیل هایش.:
طرز درست کردن آن:
ابتدا هندوانه را در ظرف قرار میدهیم جوری که اقلا نصف آن بیرون از ظرف باقی بماند. بعد با بالا تنه ی آن کار داریم, اول در بالاترین بخش آن در دو نقطه ی رو به روی هم چشم ها را به گونه ای قرار میدهیم که در وسط آن دو جای دماغ یا همان هویج باقی بماند. اکنون نوبت بینیست, برابر قطر یا چاقی هویج یک ورق دایره ای را با کاغذ برش داده و با سوزن ته گرد در جای بینی آن را قرار میدهیم و بعد با نوک یک چاقوی تیز دور کاغذ را گرد و گوشت دار برش میدهیم تا هویج در آن محکم فرو برود.
اکنون با فاصله ی دو سه انگشت از چشم ها دو تکه پوست نارنگی تازه را که انعتاف پذیر هست و هم سایز و نیم دایره ای بریده ایم با خلال دندان در هندوانه فرو میبریم.جوری که گوش ها کمی عقب تر و پایین تر از چشم ها دقیقا رو به روی هم باشند.
حالا با یک تکه کاغذ یک دایره ی کوچک را برش داده در زیر بینی یا هویج با اندکی فاصله با سوزن تهگرد میچسبانیم و دور آن را هم مثل جای بینی قعر دار برش میدهیم و یک تکه پوست نارنگی را که تقریبا با پهنایی که در سوراخ دهانش جا شود با درازی ای که مقداری از آن از دهن بیرون بماند و روی لب پایینی را بپوشاند با خلال در ته دهان از زیر پوست نارنگی در گوشت هندوانه محکم فرو میبریم. هالا داخل گودی دهان در جاهایی که جای دندان های بالا و پایین هست باید با نظم چند خلال دندان را جوری در گوشت هندوانه فرو کنیم که سر آنها دو سه سانت بیرون بماند و رو به روی هم در لثه های بالا و پایین دهانش باشد. الآن وقت آن رسیده که پنبه ها را از زیر چشم ها با اندکی فاصله در هر دو سمت با چسب رازی بچسبانیم و وقتی خشک شد با یک شانه ی کوچک خیلی آروم ریش ها را شانه کنیم. بعد زیر لب پایین هم با پنبه و سبیل هم با پنبه های ریز تر و شانه شده ریش سبیل بچسبانیم.
توجه بابا نوئل را نهایتا دو سه ساعت مانده به مصرف, درست کنید چون اگر خیلی زود درست بشود, آب از دهانش, در می آید و آب هندوانه راه می افتد. و روی ریش هایش میریزد.
دقت کنید حتما به ذهن بسپرید خلال ها را در کجا های هندوانه استفاده کرده اید و قبل از مصرف ابتدا تزیینات هندوانه را بردارید.
این هندوانه را میشود برای نو عروس ها هدیه برد. میشود روی هندوانه یک کلاه کوچک بابانوئلی هم قرار داد.
یلدایتان خوش. تا پست دیگه خداحافظ.

درباره ریحانه پروین

درود. این جانب ریحانه پروین هستم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی. بنده نابینای مطلق میباشم.
این نوشته در آشپزی, آموزش, آموزش های متنی, غذا, متفرقه, نابینایان ارسال و , , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

4 Responses to بابانوئل شب یلدا بسازید:

  1. Hadi.Nadimi می‌گوید:

    سلام ریحانه خانم .
    بابا حالا کو تا شبِ یلدا
    خخخخ تازه یکمِ آذر هست.
    ولی خارج از شوخی بر خودم لازم میدونم تا از شما بخاطرِ تمامِ پستهایی که اینجا منتشر میکنید.
    که انصافاً هم خیلی مفید و آموزنده هم هستند تشکر و قدردانی کنم
    و برای شما در تمامِ مراحلِ زندگی آرزوی موفقیت میکنم.
    تا ابد شاد زی و مهر افزون

  2. Hadi.Nadimi می‌گوید:

    با عرضِ سلامِ مجدد
    راستی پیشاپیش تولدِ حضرت محمد صلوات الله و امام جعفرِ صادق علیه السلام را خدمتت تبریک میگم.
    اگه ممکنه دوباره برامون آموزشِ صوتی هم اینجا منتشر کن.
    حالا فرقی هم نمیکنه
    چه در زمینه اندروید باشه
    چه آشپزی و خانه داری به سبک نابینایی
    همواره وقتت خوش و خدا نگهدارت باد.

  3. محمد شریفی می‌گوید:

    سلام تشکر مثل همیشه آلییییی بوداا. میگمااا؟ خودتون هندوانه را در چه ظرفی قرار میدهید؟

  4. H.A می‌گوید:

    سلام مثل همیشه عالی بود ریحانه جان مرسی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

10 + شانزده =