آموزش طرز تهیه ی آلبالو پلو

سلااااام نازنینان. حالتون چه طوره
شکر خدا خوبین
اومدم با یک غذای فوق العاده خوشمزه و بی نظیر, امیدوارم بپسندید.
آلبالو پلو:

اول از همه ٥٠٠ گرم آلبالو رو بشوريد و هسته هایش را جدا کنید( با هر روشي كه بلديد, من با ني اين كار را انجام ميدهم به اين شکل كه ني را از قسمتي كه آلبالو به ساقه وصله داخل ميكنم و هسته از قسمت زيري بيرون مياد, اينجوري گوشت آلبالو كمتر آسيب ميبينه, ولی شما میتوانید مثلا از هسته گیر کمک بگیرید. )
حالا آلبالوهارا توي قابلمه بريزيد و ٥ قاشق غذاخوري شكر و نصف ليوان آب به آن اضافه كنيد و ١٥ دقيقه زمان بديد تا بپزد و آبش غليظ شود.
٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده را با يک عدد پياز رنده شده (آب پياز رو نگيريد, چون باعث ميشود که گوشت شما خشك نشود. )، پاپريكا،زردچوبه،فلفل سياه،زنجفيل، و كمي نمك را به آن افزوده و خوب ورز دهيد, سپس آن را در کف دست قلقلي كنيد البته قلقلی های ریز ریز قد یه گیلاس مثلا در بیارید خوبه. بعد قلقلی ها را با حرارت خيلي كم سرخ كنيد ( اينجوري نه رنگ گوشت تيره ميشه و نه خشك ميشه ، كاملا هم مغز پخت ميشه) و آن را كنار بگذاريد.
حالا باید به حال پلو فکری کرد!
برنج را با هر روشي كه دوست داريد دم كنيد.
بعد وقتي آماده شد توي ظرف بكشيد,
كمي از برنج را با آب آلبالويي كه پختيد رنگي كنيد ، مقدار دیگری از برنج را هم زعفراني ديزاين كنيد
موقع سرو همه مواد را قاطي كنيد و از طعم دلبرش لذت ببريد.
اگر هم نميخوايد به اين شكل درست كنيد ، ميتونيد قلقلي ها و آلبالوهاي پخته را با هم تركيب کرده و آن ها را لا به لاي برنج بريزيد.
حالا غذای خوش طعم شما حاضره. بفرمایید نوش جون.
تا آموزش بعدی بای.

درباره ریحانه پروین

با ارز سلام ریحانه پروین هستم یکی از مدیران سایت نابینای مطلق ساکن تهران
این نوشته در آشپزی, آموزش, آموزش های متنی ارسال و , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + یک =