آموزش طرز تهیه ی شیرینی مناسبتی بامیه برای افطار:

دروووووود. باز با یک

آشپزی خدمت رسیدم,
این بار یه شیرینی قوی و مناسبتی براتون آوردم.
بامیه برای افطار:
دوستای گلم دیگه گفتم سریع دستورو بزارم شاید همین الان هم اگه دست بکارشید تا افطار درست کنین😍
❌یه نکته مهم بگم که گلوکز باعث میشه شهدتون براق و خیلی عالی بشه و وقتی بامیه هارو آغشته به شهد میکنین براق میشه❌
مواد لازم برای شهد :
آب نصف لیوان
شکر ۲ و نیم لیوان
زعفران آبزده غلیظ
آبلیمو یک قاشق غذا خوری
گلوکز مایع ۲ قاشق غذا خوری
گلاب یک چهارم لیوان
طرز تهیه شهد :
آب و گلاب رو میزاریم بجوشه،وقتی جوشید زعفران و لیمو رو هم میریزیم و بعد شکر رو اضافه میکنیم،اولش اصلا هم نمیزنیم، میمونیم یکم که خودش حل شد با کفگیر چوبی یکم هم میزنیم، بعد آخر سر گلوکز مایع رو که از قنادی تهیه کردیم, هم اضافه میکنیم، شهدو میزاریم تا خوبه خوب سررررد بشه. حالا شهد آماده است.
و اما نوبت میرسه به بامیه ها:
مواد لازم برای بامیه :
آب یک لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
آرد قنادی یک لیوان
کره ۴۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه بامیه :
آب و کره رو میزاریم بجوشه، جوش که اومد آرد و شکر رو‌ یهو اضافه میکنیم و خیلی با سرعت هم میزنیم تا خمیری وسط قابلمه جمع بشه، بعد که خمیر درست شد میزاریمش سرد بشه, سرد که شد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا خمیر چسبناکی به دست بیاد ، قیف رو آماده میکنیم و خمیر رو داخل قیف میریزیم ، قابلمه رو روغن میریزیم تا جایی که بامیه هارو بگیره، روغن حتما حتما باید داغ بشه،داغ که شد بامیه ها رو با قیف میزنیم و با قیچی چرب شده برش میدیم، توجه داشته باشید که روغن باید جوری باشه که روی بامیه ها رو بپوشونه. زمان میدیم که بپزه و رنگش طلایی بشه،طلایی که شد فورا ورش میداریم و داخل شهد سرد میریزیمش و ۱۰ دقیقه میزاریم تا شهد به خورد بامیه ها بره😊
نکات مهم :
روغن حتما باید داغ باشه
شهد حتما باید سرد باشه تا به بامیه ها شوک بده.
برای دوستان گل نابینا بگم: بهتره زمانی که بوی بامیه های سرخ شده شبیه به بوی فلافل سمبوسه یا امثال آن شد با نوک چنگال یا دستکش سلفونی یا سلفون نسوز آن را لمس کنیم باید صدای خشکی شبیه به چیپس بده و اگر فرصت زیاد داشتید بهتره که بامیه ها یکی یکی سرخ بشن.
نوووووش جون, امید وارم حسابی لذت ببرید. التماس دعا. تا آموزش دیگه بدروووود, : , , ۱۲:۴۴

2 دیدگاه برای “آموزش طرز تهیه ی شیرینی مناسبتی بامیه برای افطار:”

  1. سلاااااااام عزیزم. میگمااا ریحانه جونم! منم مییییییخوااااااااااام. مثل این بچه کوچولوهایی شدم که پا میکوبن رو زمین میگن ماااااااااامااااااااان منم بامیهههههههههههه. اه اه! خداییش از این بچه لوسا حالم به هم میریزه! یعنی حالم به هم میخوره! خب دیگه ببخشید زیادی دارم چرت و پرت میگم. ببخشید
    خب داشتم میگفتم. مرسی از پست خوشگلت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 × 3 =