آموزش تهیه ی میرزا قاسمی:

با درود بی پایان خدمت تمامی عزیزان دل در وب سایت دنیای برتر و آرزوی پیروزی و بهروزی روز افزون برای تمامی شما مهربانان.

میرزاقاسمی:

این روش خیلی خوشمزززززه میشه☺️,
دوستان گل بیایید این جا که به امتحانش می ارزه .
توی شمال میرزاقاسمی رو با کته هم میخورن،, چرا واسه خیلی ها سوال بود؟!😀🙈
در واقع این جا میرزاقاسمی در اولویت با کته خورده میشه😊
تاریخچه ی این غذا را که کمی ورق بزنیم در میابیم که:
میرزاقاسمی در زمان ناصرالدین شاه توسط حاکم رشت، محمد قاسم خان والی،, اختراع شده و ترکیبی از نام خود را بر این غذا نهاده است.
بریم سراغ طرز تهیه:
مواد لازم :
بادمجان کبابی ساتوری شده ۲ عدد درشت
گوجه پوست گرفته شده،خورد شده ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
(میتوانید این قلم را به‌مواد اضافه نکنید. )
سیر خورد شده ۴ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار دلخواهتان و کافی.
طرز تهیه:
داخل تابه یک قاشق از روغن حیوانی را میریزیم و سیرها را در آن تفت میدهیمم ، گوجه ها را اضافه کرده و تفت میدهیم،رب گوجه را هم اضافه کرده و سپس آن ها را هم میزنیم،ادویه هارا هم اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم و ۱ دقیقه صبر میکنیم تا محتوا کامل با هم آمیخته شود و بعد بادمجان ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم،۵ دقیقه منتظر میمانیم،یک دانه تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم ، میرزاقاسمی آماده است. یک دانه تخم مرغِ باقی مانده را هم برای تزیین سرخ میکنیم و روی غذا میگذاریم.
( البته اصولا ما بادمجان ها را یک باره به مقدار خیلی زیادی تهیه و کبابی میکنیم و پس از قطعه قطعه کردن آن را فریز میکنیم ، ما روی پیکنیک یا آتش بادمجان ها را کبابی میکنیم و بعد دستمان را آب سرد میزنیم و پوست آن را آرام آرام میگیریم(توجه کنید نباید بادمجان ها را داخل آب بی اندازید تا بوی خوش کبابی آن از بین نرود).
طعم سیر و بادمجان کبابی معرکست. نوووووش جان و گوارای وجود.

درباره ریحانه پروین

با ارز سلام ریحانه پروین هستم یکی از مدیران سایت نابینای مطلق ساکن تهران
این نوشته در آشپزی, آموزش, آموزش های متنی ارسال و , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

1 پاسخ به آموزش تهیه ی میرزا قاسمی:

  1. مهدیه محسنی نژاد می‌گوید:

    سلااااااااام عزییییزم. مرسی از پست. حیف که روغن حیوانی داره. وااااااااایییی! خیلی از بوی روغن حیوانی بدم میاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 4 =