آموزش تهیه ی میرزا قاسمی:

با درود بی پایان خدمت تمامی عزیزان دل در وب سایت دنیای برتر و آرزوی پیروزی و بهروزی روز افزون برای تمامی شما مهربانان.

میرزاقاسمی:

این روش خیلی خوشمزززززه میشه☺️,
دوستان گل بیایید این جا که به امتحانش می ارزه .
توی شمال میرزاقاسمی رو با کته هم میخورن،, چرا واسه خیلی ها سوال بود؟!😀🙈
در واقع این جا میرزاقاسمی در اولویت با کته خورده میشه😊
تاریخچه ی این غذا را که کمی ورق بزنیم در میابیم که:
میرزاقاسمی در زمان ناصرالدین شاه توسط حاکم رشت، محمد قاسم خان والی،, اختراع شده و ترکیبی از نام خود را بر این غذا نهاده است.
بریم سراغ طرز تهیه:
مواد لازم :
بادمجان کبابی ساتوری شده ۲ عدد درشت
گوجه پوست گرفته شده،خورد شده ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
(میتوانید این قلم را به‌مواد اضافه نکنید. )
سیر خورد شده ۴ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار دلخواهتان و کافی.
طرز تهیه:
داخل تابه یک قاشق از روغن حیوانی را میریزیم و سیرها را در آن تفت میدهیمم ، گوجه ها را اضافه کرده و تفت میدهیم،رب گوجه را هم اضافه کرده و سپس آن ها را هم میزنیم،ادویه هارا هم اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم و ۱ دقیقه صبر میکنیم تا محتوا کامل با هم آمیخته شود و بعد بادمجان ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم،۵ دقیقه منتظر میمانیم،یک دانه تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم ، میرزاقاسمی آماده است. یک دانه تخم مرغِ باقی مانده را هم برای تزیین سرخ میکنیم و روی غذا میگذاریم.
( البته اصولا ما بادمجان ها را یک باره به مقدار خیلی زیادی تهیه و کبابی میکنیم و پس از قطعه قطعه کردن آن را فریز میکنیم ، ما روی پیکنیک یا آتش بادمجان ها را کبابی میکنیم و بعد دستمان را آب سرد میزنیم و پوست آن را آرام آرام میگیریم(توجه کنید نباید بادمجان ها را داخل آب بی اندازید تا بوی خوش کبابی آن از بین نرود).
طعم سیر و بادمجان کبابی معرکست. نوووووش جان و گوارای وجود.

درباره ریحانه پروین

با ارز سلام ریحانه پروین هستم یکی از مدیران سایت نابینای مطلق ساکن تهران
این نوشته در آشپزی, آموزش, آموزش های متنی ارسال و , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

1 پاسخ به آموزش تهیه ی میرزا قاسمی:

  1. مهدیه محسنی نژاد می‌گوید:

    سلااااااااام عزییییزم. مرسی از پست. حیف که روغن حیوانی داره. وااااااااایییی! خیلی از بوی روغن حیوانی بدم میاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 × پنج =